ALFÍK & KRUPPESSEN

Základem je dvojice David "Alfik" Dewetter (akustické a elektrické kytary, zpěv), mající za sebou skoro dvacetiletou kariéru sólového folkového písničkáře s mnoha oceněními i praxí v několika skupinách různých žánrů, a Jan Krupička (stagepiano), fenomenální pianista a varhaník se zkušenostmi z mnoha pódií i nahrávacích studií. Tvoří spolu dvojici muzikantů sice různorodých, ale zcela sehraných a své písně doplňujících lidským přístupem, dobrou náladou a mnohdy na pódiu překvapují nejen diváky, ale i sami sebe. 🙂

Vzhledem k profesnímu zaměření obou hlavních protagonistů (dlouholetá praxe ve zvukařině - ozvučení v mnoha klubech, divadlech i celých hudebních festivalů, v současné době stálá spolupráce s divadlem Semafor) lze v případě potřeby pořad dodat i včetně kompletního ozvučení pro objekty s maximem cca 1000 diváků.

Věříme, že Vás naše nabídka zaujala, a rádi se s Vámi spojíme za účelem další domluvy a dořešení detailů případné spolupráce (finanční možnosti, propagace atd.)

 

* TRvání koncertu  dle dohody


plakát a3 stáhnout zde 

OBJEDNAT představení

Zpět na nabídku

Alfik&KruppEssen jsou "doma" hned v několika klubech v ČR (Klub Kocour v Praze, DOLI klub Pardubice...) i v Polsku (Klub Piesniarze Wroclaw), kromě zdejších pravidelných koncertních pořadů s hosty i bez však rádi jedou hrát kamkoli, kde je dobře a nálada na jejich muziku. Její vzorky je možno slyšet na youtube, případně http://bandzone.cz/jeztekroupy . V současné době se jedná pouze o pracovní nahrávky, oficiální album vychází 5. 6. 2018, pokřtěno bude na letní scéně pražského Vyšehradu za účasti kapel Bílá Nemoc a legendárního bluesmana Jana Spáleného a jeho tria a o dva dny později v polské Wroclawi.Dle časových možností účinkujících a požadavků pořadatelů může být pořad doplněn o další skvělé muzikanty - Pavla Hlouška s bezpražcovou baskytarou, Pavla Sehnala s elektrickou kytarou, Davida Jaroše na bicí a další perkusní nástroje, Dominika Štorka na saxofon, příp. i vokalistky či další hosty (Michal Braxatoris, Petr Rímský, Zdenek Barták a Milan Kramarovič, Ernesto Čekan atd.).